Politica de confidentialitate

TERMENI SI CONDITII

PREAMBUL:

Website-ul www.adamsiasociatii.ro,   denumit în continuare site-ul, este deținut și administrat de către Societatea ADAM SI ASOCIATII  S.R.L., cu sediul în Mun. București, Sector 3, strada Theodor Sperantia, nr. 98, Bl.S28, Sc.C, parter, telefon:  +40.770.843.412 / +40.735.797.3687, e-mail: office@localhost, înmatriculată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/8403/2013, având C.U.I.: 31959891

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Regulamentului GDPR, societatea ADAM SI ASOCIATII SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati .

Societatea ADAM SI ASOCIATII SRL  poate prelucra urmatoarele date cu caracter personal:

Datele colectate

– nume si prenume;
– date din cartea de identitate
– prezentarea activitatii dvs;
– anumite date personale furnizate de catre dvs. la solicitarea serviciilor noastre;
– IP;
– informatii de contact, adresa de email si telefon;
– informatii demografice: localitare, judetul si tara;

Scopul colectarii datelor este:

Prestarea serviciului in beneficiul Clientului

Destinatia datelor

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii excusiv de catre operatorul ADAM SI ASOCIATII SRL si sunt comunicate urmatorilor destinatari:

– autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ .

Ce facem cu informatiile colectate

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt solicitarile si nevoile dumneavoastra. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

– pastrarea unei evidente interne a bazei de date/Arhivare ulterioara

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Societatea  ADAM SI ASOCIATII SRL

Informatiile colectate de pe site-ul www.adamsiasociatii.ro  , indiferent daca sunt date personale, demografice, numar de telefon, adresa de e-mail , vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, si pentru a va contacta consultantii nostri.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Societatea ADAM SI ASOCIATII SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Societatea ADAM SI ASOCIATII  nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

Dreptul dumneavoastra de a va modifica si sterge datele dumneavoastra detinute de operator

Cabinetul de avocatura Leonte Oana Madalina confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti solicita operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Controlul informatiilor personale

Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

Cat timp prelucram datele tale personale

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limita la, la dispozitiile privind arhivarea.

Securitatea datelor

Ne angajam sa asiguram  securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja

• Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, sesiune,analytics, retargetibg, marketing
  • lmbunatatesc eficienta publicitatii online.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului  este proprietatea  Societatii ADAM SI ASOCIATII SRL. și este protejat de legislația României.

Societatii ADAM SI ASOCIATII SRL este autorul site-ului www.adamsiasociatii.ro şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei române şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, iconuri, fotografii, clipuri audio/video, ş.a.m.d. sunt proprietatea Societatii ADAM SI ASOCIATII SRL sau sunt licenţiate de Societatea ADAM SI ASOCIATII SRL pentru a fi folosite. Conţinutul site-ului www.adamsiasociatii.ro integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al.