Portofoliu

Din pasiune pentru sport , echipa noastra a ajutat la crearea mai multor cluburi sportive cunoscute .

In portofoliul nostru privind partea de autorizare/avizare spatii comerciale , se afla Azilul Sf.Ioan, Restaurant Asiatic, Spatii de Joaca, Gelaterii, Gradinite ,After school, Saloane de Infrumusetare , Spalatorii Auto, hoteluri, ballroom-uri, Barber shop-uri, Cafenele, Cluburi, Frizerie Canina, Magazine mixte, Producatori de cosmetice/sapunuri, , din Bucuresti cat si din zona Snagov, Jud.Ilfov .

De asemenea, am contribuit la Infiintarea de Asociatii ,cu diverse scopuri :

• Asociatia Creatori de Amintiri
  • Asociatia pentru educatie canina si sporturi canine
  • Asociatia ECOMOVE
  • Asociatia Psycholove
  • Asociatia Impreuna pentru Alex Andrei
  • Asociatia KARL
  • Asociatia Cetatea lui Matei
  • Asociatia de terapii manuale si tehnici osteopatice
  • Asociatia KOGANION

Din pasiune pentru profesie si din dorinta de a ne cunoaste mai bine, am pus la dispozitie aceste informatii prin intermediul site-ului www.adamsiasociatii.ro, exemplificand o parte din clientii din portofoliul nostru.

Adam si Asociatii – parteneriat cu NASCUT PENTRU SPORT – cel mai complex proiect din Romania de educatie si cultura sportiva!

In luna octobrie se va lansa si Revista NASCUT PENTRU SPORT. Pana atunci, in fiecare saptamana o puteti urmari, pe Dna. avocat Adam Deniss, Managing Partner in Adam si Asociatii, prezentand, cate un caz instrumentat din sportul romanesc in rubrica „Avocatul de sport".