CONSULTANTA / ASISTENTA / REPREZENTARE REGISTRUL COMERTULUI

În vederea realizării procedurii de înmatriculare și autorizare a societății în fata ONRC, venim în întâmpinarea clienților noștri cu următoarele:

- Consultanta de specialitate cu privire la documentele necesare si pasii de infiintare societate;

- Rezervare denumire Societate;

- Constultanță cu privire la codurile CAEN ce urmează a fi desfășurate în cadrul Societății;

- Redactare: act constitutiv, acte folosinta sediu si/sau puncte de lucru (contract închiriere/comodat)

- Depunere documentație completă si obtinere documente în fața ONRC

Onorariu : 400 lei la care se adauga 122 lei taxe legale, 170 lei taxe notariale precum si 200 lei contul de capital social.

Servicii gazduire sediu social :650 lei/an

Punctul de lucru reprezinta spatiul distinct de sediul social unde societatea urmeaza sa isi desfasoare activitatea economica conform obiectului de activitate.

Pentru deschiderea punctului de lucru este necesar ca societatea sa detina un contract de inchiriere/comodat sau sa fie proprietarul spatiului .In cazul in care spatiul se afla intr-un imobil tip condominium , este necesar acordul scris al vecinilor (se va completa un formular ).

In functie de activitatea desfasurata la punctul de lucru , conform codurilor CAEN declarate in fata ONRC , va atragem  atentia asupra faptului ca anumite activitati sunt supuse autorizarii/ avizarii din partea anumitor institutii cum ar fi (Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Agentia pentru Protectia Mediului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Primaria in raza careia se afla punctul de lucru), servicii in care va putem sprijini.

Va indrumam catre sectiunea autorizatii de functionare a site-ului nostru.

Onorariu: 200 de lei la care se adauga taxe legale ONRC.

Modificarea obiectului de activitate presupune inlocuirea codului caen principal deja existent cu unul nou, solicitat de dumneavoastra.

Aceasta actiune este posibila prin depunerea unei mentiuni de modificare obiect principal de activitate la ONRC.

Onorariu: 300 de lei la care se adauga taxe legale.

Schimbarea denumirii societatii presupune inlocuirea denumirii existente cu una noua, acest lucru incepand prin a rezerva o noua denumire de societate in fata ONRC .

Onorariu: 350 lei la care se adauga taxele legale.

Procedura de revocare/numire/prelungire mandat administrator al societatii este reglementată de Legea nr. 31/1990 şi se realizează, prin depunerea la ONRC în raza căruia entitatea își are stabilit sediul social, a unei menţiuni privind modificarile solicitate

Onorariu :350 lei la care se adauga taxele legale.

Va putem ajuta cu serviciul de CONSULTANTA / ASISTENTA / REPREZENTARE REGISTRUL COMERTULUI? Completati formularul alaturat si veti fi contactat in urmatoarele 10 minute de un consultant sau initiati un apel telefonic.