Drept sportiv

Sustinem atitudinea onesta, fair-play-ul si inclinam balanta in identificarea de solutii oportune privind sustinerea sportului de performanta.

In materia Dreptului Sportiv, abordam cu professionalism si dedicare, fiecare cazuistica din aceasta nisa ce incepe sa prinda un real contur in Romania.

Facand un arc de cerc in timp, din perspectiva de fosti sportivi de performanta, in prezent, in calitate de consultanti si aparatori ai clientilor nostri, in urma specializarilor in Drept Penal, Drept de Proprietate Intelectuala, Drept medical, respectiv Malpraxis, urmand stagii expres de pregatire in materia Dreptului Sportiv, am ales sa reprezentam interesele clientilor nostri , fie ca este vorba de sportivi profesionisti, antrenori, preparatori fizici, Asociatii Sportive, Cluburi Sportive , Federatii, Ligi,.

Prin vasta experienta , am inteles sa reprezentam cu un deosebit interes clientii nostrii in:

Procedura prealabila, prin incercarea de solutionare amiabila
Acord de confidentialitate
Negocierea contractelor privind activitatea sportiva
– Cereri/ Aparari / Concluzii / Negocieri in fata Agentiei Nationale Antidoping
– Cereri /Aparari / Concluzii / Negocieri Cluburi Sportive sau structuri sportive (Asociatii Municipale Sportive, Directii Judetene de tineret si Sport, Federatii) si /sau a sportivului de performanta in fata Consiliului National pentru combaterea discriminarii.
– Cereri /Aparari / Concluzii / Negocieri Tribunalul de Arbitraj Sportiv
– Formulare de Memorii /Notificari / Somatii
Recuperare debite reprezentand remuneratii datorate si nerecuperate, notificari
– Reprezentare in fata Ministerului Tineretului si Sportului
– Reprezentare instanta
– Protejare Drept Proprietate Intelectuala –Identitate vizuala – Marca inregistrata
– Crearea formei juridice :Infiintare Club Sportiv pe ramurile de sport recunoscute in Romania
– Obtinere de Certificat de identitate sportive, Autorizatie de functionare de la Ministerul Tineretului si Sportului .
– Crearea formei juridice: Infiintare Federatie
– Redactare , consultanta plan de business Proiecte noi post Infiintare Club Sportiv
– Protejare Drept Proprietate Intelectuala –Identitate vizuala -Marca inregistrata.
Procedura GDPR, DPO.

Competitia isi are sensul doar in salile de sport, pe terenuri special amenajate, indoor sau outdoor, revansa se poate obtine doar in competitiile oficiale.

Av. coordonator
Deniss Adam

Adam si Asociatii – parteneriat cu NASCUT PENTRU SPORT – cel mai complex proiect din Romania de educatie si cultura sportiva!

In luna octobrie se va lansa si Revista NASCUT PENTRU SPORT. Pana atunci, in fiecare saptamana o puteti urmari, pe Dna. avocat Adam Deniss, Managing Partner in Adam si Asociatii, prezentand, cate un caz instrumentat din sportul romanesc in rubrica „Avocatul de sport".

Va putem ajuta cu serviciul de Drept sportiv? Completati formularul alaturat si veti fi contactat in urmatoarele 10 minute de un consultant sau initiati un apel telefonic.