Inființare Asociație pentru persoane cu dizabilități

Scopul Asociației pentru persoane cu dizabilități constă în sprijinirea persoanelor cu dizabilități în a-și cunoaște drepturile și a le revendica în baza temeiurilor legale, susținerea acestor drepturi în relația cu autoritățile locale, ajutor pentru cei care au posibilitatea să desfășoare anumite activități lucrative, consiliere, îndrumări și suport pentru diverse activități sociale.

Pașii necesari/documente în vederea constituirii Asociației pentru persoane cu dizabilități

3. Redactarea actelor necesare constituirii Asociației pentru persoane cu dizabilități – act constitutiv, statut.
  5. Deschiderea contului bancar si varsarea de catre membrii fondatori a patrimoniului initial echivalentul a 200 de lei.
  6. Depunerea documentației la instanța competentă în vederea obținerii personalității juridice.

Onorariu de 980 lei, 200 lei patrimoniu si taxe legale in valoare de 200 lei

Va putem ajuta cu serviciul de Inființare Asociație pentru persoane cu dizabilități? Completati formularul alaturat si veti fi contactat in urmatoarele 10 minute de un consultant sau initiati un apel telefonic.