Infiintare asociație pentru promovarea brandului de țară

Asociația pentru promovarea brandului de țară are ca scop:

• susținerea și promovarea produselor, companiilor, mărcilor romanești și prezentarea acestora într-un mod unic în lume și elaborarea de stategii de promovare a acestora atât pe teritoriul național, cât și internațional;
  • crearea și stimularea de parteneriate cu instituțiile statului în vederea susținerii înregistrării și promovării mărcilor românești în exterior prin realizarea de programe de competitivitate economică, industrială, turistică, artistică și de acțiuni de publicitate și reclamă pe piețe de interes pentru exportul românesc;
  • desfășurarea de campanii de imagine, printr-o strategie clară de promovare, pentru mediatizarea mărcilor romanești și a valorilor la care ne raportăm ca țară; depunerea unui efort susținut, de lunga durată și consistent în investirea încrederii românilor în mărcile locale;
  • informarea opiniei publice, prin mass-media, asupra importanței mărcilor românești, a modelelor și poveștilor de succes cu ajutorul cărora țara, cultura, poporul se definesc într-un mod coerent și atractiv – prin desfășurarea de acțiuni de informare a românilor în scopul celebrării  tradiției mărcilor românești și a oamenilor din spatele lor;

Pașii necesari/documente în vederea constituirii Asociației pentru promovarea brandului de țară

3. Redactarea actelor necesare constituirii Asociației pentru promovarea brandului de țară – act constitutiv, statut.
  5. Deschiderea contului bancar si varsarea de catre membrii fondatori a patrimoniului initial echivalentul a 200 de lei.
  6. Depunerea documentației la instanța competentă în vederea obținerii personalității juridice.

Onorariu de 980 lei, 200 lei patrimoniu si taxe legale in valoare de 200 lei

Va putem ajuta cu serviciul de Infiintare asociație pentru promovarea brandului de țară? Completati formularul alaturat si veti fi contactat in urmatoarele 10 minute de un consultant sau initiati un apel telefonic.