Inființare Asociație umanitară

Scopul Asociației Umanitare constă în organizarea, dezvoltarea și furnizarea de servicii sociale, medicale, de recuperare, culturale, educaționale, economice și de mediu, pentru diverse categorii de persoane aflate în situații de risc social: tineri care părăsesc centrele de plasament la împlinirea vârstei de 18 ani, persoane cu handicap, copii cu dizabilități, victime ale traficului de persoane, persoane vârstnice, persoane care nu beneficiază de prestații sociale (pensii, ajutor social, cantină), familii aflate în dificultate ( familii monoparentale, familii care au în îngrijire o persoana bolnavă, familii în care exista violență domestică, abuz sau dependență de substanțe psiho-active), eliminând astfel una din cele mai dure forme ale excluziunii sociale,

Pașii necesari/documente în vederea constituirii Asociației Umanitare

3. Redactarea actelor necesare constituirii Asociației Umanitare – act constitutiv, statut.
  5. Deschiderea contului bancar si varsarea de catre membrii fondatori a patrimoniului initial echivalentul a 200 de lei.
  6. Depunerea documentației la instanța competentă în vederea obținerii personalității juridice.

Onorariu de 980 lei, 200 lei patrimoniu si taxe legale in valoare de 200 lei

Va putem ajuta cu serviciul de Inființare Asociație umanitară? Completati formularul alaturat si veti fi contactat in urmatoarele 10 minute de un consultant sau initiati un apel telefonic.