Pachet complet privind Autorizatii rulota / Food Truck

Venim in intampinarea clientilor nostri prin obtinerea documentatiei complete in vederea desfasurarii activitatii in legalitate, privind obtinerea de avize /autorizatii / certificate / negatii in fata DSV, DSP, APM, ISU, Primariile de sector in vederea obtinerii acordului de functionare pentru activitatiile desfasurate in rulote, food truck, containere mobile.

Activitatea noastra vizeaza consultanta, intocmirea documentatiei, depunerea acestora privind obtinerea avizelor/autorizatiilor/certificatelor de la autoritatiile competente, precum si ridicarea acestora la finalizarea procedurilor.

Onorariu de la 1600 lei la care se vor adauga taxele legale in functie de avizele necesare de obtinut.

Va putem ajuta cu serviciul de Pachet complet privind Autorizatii rulota / Food Truck? Completati formularul alaturat si veti fi contactat in urmatoarele 10 minute de un consultant sau initiati un apel telefonic.